Alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Alergeni: Proizvod sadrži gluten i mleko.
Način pripreme: Zamrznutu štrudlu staviti na pleh za pečenje i ostaviti 30 minuta na sobnoj temperaturi, nakon toga peći na 180-220°C oko 25 minuta.
Način čuvanja: proizvod se čuva na temperaturi -18°C ili nižoj.
Napomena: Jednom odmrznut proizvod se ne sme ponovo zamrzavati.