Alergeni
Mogući alergeni
Ne sadrži / Bez
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Može da sadrži gluten, celer i mleko.
Za 1kg svinjskog mesa.
Uputstvo: sveže svinjsko meso (najbolje od vrata) ravnomerno pospite smešom, tako da utrošite celokupnu količinu. Ostavite da odstoji 10-20 minuta u frižideru. Meso možete peći: u rerni - u termovrećici (60 min. na 200°C), zatim u rerni u poklopljenoj posudi (1,5-2h na 200°C) uz dodatak malo ulja i vode, uz povremeno prelivanje sokom od pečenja ili na roštilju.
Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji.
Bez dodatih boja i aroma. Bez pojačivača ukusa.
Čuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.