Alergeni
Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
1. Sadržaj kesice prelijte sa 1dl mlake vode i ostavite da stoji 10 min. Dodajte 1/2 kg mlevenog mesa i 100g pirinča i dobro izmešajte.
2. Očišćenu baburu papriku punite ovom masom. Napunjene paprike složite u sud, nalijte vodom da ogrezne i kuvajte da mirno vri oko 1h.
3. Kuvanu punjenu papriku začinite tankom zaprškom i paradajzom. Jelo možete zapeći u rerni.
Proizvod može da sadrži gluten, mleko, celer i slačicu.
Sa ovim dodatkom možete pripremiti i posne punjene paprike!
Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji.
Čuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.