...

Aleva Riblja čorba

Dodatak jelima sa začinima i povrćem za riblju čorbu

Dodatak jelima sa začinima i povrćem za riblju čorbu. Za 1,5 l vode, za 4 porcije.

90g


Mogući alergeni

Izdvojeni sastojci

Nutritivna tabela

Dete
Tinejdzer
Žensko
Muško
Sportista
2014 kJ Energetska vrednost (kJ) 60% RDI
2014 kJ Energetska vrednost (cal) 60% RDI
2014 kJ Masti 60% RDI
2014 kJ zasićene masne kiseline 60% RDI
2014 kJ Ugljeni hidrati 60% RDI
2014 kJ od toga šećeri 60% RDI
2014 kJ Vlakna 60% RDI
2014 kJ Proteini 60% RDI
2014 kJ So 60% RDI

Mikronutrijenti (100g)

Mikronutrient Vrednost

Sastojci

1. Sadržaj kesice uspite u 1,5 l  hladne vode. Izmešajte da ne bude grudvica.

2. Dodajte 800g prethodno očišćene rečne ribe.

3. Kuvajte na jakoj vatri 25 min. Po želji servirajte sa kuvanom testeninom.

Proizvod može da sadrži gluten, soju, celermleko i slačicu.

Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji.

Čuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.

Dodatne informacije

Herba Svet Partner
Carozang Partner