Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
1. Sadržaj kesice uspite u 1,5 l hladne vode. Izmešajte da ne bude grudvica.
2. Dodajte 800g prethodno očišćene rečne ribe.
3. Kuvajte na jakoj vatri 25 min. Po želji servirajte sa kuvanom testeninom.
Proizvod može da sadrži gluten, soju, celer, mleko i slačicu.
Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji.
Čuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.