C-Pečurke-krem-supa


52g / Nestlé / 2666

C Pečurke krem supa

Vrganj i šitaki

Dehidrisana praškasta smeša sa šitaki pečurkama i vrganjima za pripremu krem supe


složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

ekstrakcija - izdvajanje i koncentrisanje određenih sastojaka iz biljnog ili životinjskog tkiva

mlečni šećer

oko 80% proteina kravljeg mleka je kazein

hidroliza je enzimsko razlaganje biljnog ili životinjskog proteina u cilju dobijanja produkata za industrijsku upotrebu

  • Pšenično brašno

  • Kukuruzni skrob

  • So (11%)

  • Surutka u prahu

  • Palmino ulje

  • Sojino brašno

  • Ekstrakt kvasca

  • Sušene pečurke (2%):

  • vrganj (1%)

  • šitake pečurke (1%)

  • Sušeni crni luk (2%)

  • Suncokretovo ulje

  • Laktoza

  • Arome (sadrži gluten)

  • Začini (1,2%)

  • Boja: karamel obični

  • Mlečni protein

  • Hidrolizat sojinih proteina

Može da sadrži celer i jaja.

Priprema: 1. Sadržaj kesice sipajte u 650ml mlake vode i 100ml mleka. Mešajte dok supa ne proključa. 2. Kuvajte na umerenoj vatri 10 minuta uz češće mešanje. 3. Sadržaj kesice je dovoljan za 3 tanjira supe.

Čuvati na suvom mestu.

Pakovanje sadrži 3 porcije.

Za decu, porcije treba prilagoditi prema uzrastu.

Najmanje 12% energetske vrednosti potiče od proteina.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1500 kJ

17.86 %

Energetska vrednost (cal)

356 kcal

17.8 %

Masti

10.1 g

14.43 %

od toga zasićene masne kiseline

4.6 g

23 %

Ugljeni hidrati

53.8 g

20.69 %

od toga šećeri

8.8 g

9.78 %

Vlakna

2.4 g

40 %

Proteini

10.6 g

21.2 %

So

11.80 g

196.67 %

Naziv brenda:
Nestlé


Proizvođač:
Nestlé Adriatic S d.o.o. Beograd-Surčin
Železnička 131, 11271 Surčin
Republika Srbija
www.nestle.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže