C-Šlag-krem-sa-ukusom-vanile


58g / Dr. Oetker / 287

C Šlag krem sa ukusom vanile

Slatka tradicija

Šlag krem sa ukusom vanile


zaslađivač

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

glukoza (grožđani šećer)

mono- i digliceridi masnih kiselina - emulgator, stabilizator

estri sirćetne kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina - emulgator, stabilizator, sekvestrant

stabilizator, zgušnjivač

oko 80% proteina kravljeg mleka je kazein

karboksimetilceluloza (natrijumkarboksimetilceluloza) - zgušnjivač, stabilizator, emulgator

dikalijum-fosfat - regulator kiselosti, emulgujuća so, emulgator, sekvestrant, stabilizator, humektant

mešani karotini - boja

  • Šećer u prahu

  • Glukozni sirup

  • Potpuno hidrogenizovano biljno ulje

  • Dekstroza

  • Emulgatori (E471, E472a)

  • Modifikovani krompirov skrob

  • Mlečni protein

  • Stabilizatori (E466, E340(ii))

  • Arome

  • Boja (E160a(i))

Proizvedeno po proizvođačkoj specifikaciji.

Čuvati na suvom mestu.

Prosečna nutritivna vrednost za 100g proizvoda pripremljenog sa mlekom 1,5% m.m. 

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

713 kJ

8.49 %

Energetska vrednost (cal)

170 kcal

8.5 %

Masti

7.0 g

10 %

od toga zasićene masne kiseline

6.0 g

30 %

Ugljeni hidrati

24 g

9.23 %

od toga šećeri

21 g

23.33 %

Proteini

2.7 g

5.4 %

So

0.18 g

3 %

Naziv brenda:
Dr. Oetker


Proizvođač:
Dr. Oetker d.o.o.
Vuka Karadžića 13, 22310 Šimanovci
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže