C-Šlag-Topping


35g / Dr. Oetker / 302

C Šlag Topping

Slatka tradicija

Prašak za pripremanje penastog šlaga


zaslađivač

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

mono- i digliceridi masnih kiselina - emulgator, stabilizator

estri sirćetne kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina - emulgator, stabilizator, sekvestrant

oko 80% proteina kravljeg mleka je kazein

dikalijum-fosfat - regulator kiselosti, emulgujuća so, emulgator, sekvestrant, stabilizator, humektant

karboksimetilceluloza (natrijumkarboksimetilceluloza) - zgušnjivač, stabilizator, emulgator

  • Šećer u prahu

  • Glukozni sirup

  • Potpuno hidrogenizovano biljno ulje

  • Obrano mleko u prahu

  • Emulgatori (E471, E472a)

  • Mlečni protein

  • Stabilizatori (E340(ii), E466)

Proizvedeno po proizvođačkoj specifikaciji.

Čuvati na suvom mestu.

Prosečna nutritivna vrednost za 100g proizvoda pripremljenog sa mlekom 1,5% m.m.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

695 kJ

8.27 %

Energetska vrednost (cal)

166 kcal

8.3 %

Masti

7.7 g

11 %

od toga zasićene masne kiseline

6.4 g

32 %

Ugljeni hidrati

19 g

7.31 %

od toga šećeri

17 g

18.89 %

Proteini

4.1 g

8.2 %

So

0.19 g

3.17 %

Naziv brenda:
Dr. Oetker


Proizvođač:
Dr. Oetker d.o.o.
Vuka Karadžića 13, 22310 Šimanovci
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže