Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Može da sadrži mleko, gluten, jaja, celer i soju.
Čuvati na suvom mestu.
Predlog za pripremu: prženje u tiganju
1. Meso začinite sadržajem iz kesice, 4 kašike ulja i promešajte. Ostavite 30 minuta da odstoji u frižideru.
2. U tiganj na zagrejano ulje, dodajte začinjeno meso (svinjski vrat, šniclu oko 1cm debljine, komadiće sečene svinjetine). Pržite na umerenoj vatri dok ne porumeni s obe strane. Vreme prženja: 10-12 minuta.
Predlog za pripremu: pečenje u rerni
Komade začinjenog mesa peći u rerni dodajući 100-200ml vode na temperaturi od 200°C, oko 90-120 minuta, u zavisnosti od debljine mesa (5-10cm). Nakon sat vremena, okrenite meso i prelivajte ga tečnošću od pečenja s vremena na vreme.