...

C Sočno svinjsko meso

Dodatak za 1 kg mesa

Dodatak jelima sa povrćem

25g


Mogući alergeni

Izdvojeni sastojci

Nutritivna tabela

Dete
Tinejdzer
Žensko
Muško
Sportista
2014 kJ Energetska vrednost (kJ) 60% RDI
2014 kJ Energetska vrednost (cal) 60% RDI
2014 kJ Masti 60% RDI
2014 kJ zasićene masne kiseline 60% RDI
2014 kJ Ugljeni hidrati 60% RDI
2014 kJ od toga šećeri 60% RDI
2014 kJ Vlakna 60% RDI
2014 kJ Proteini 60% RDI
2014 kJ So 60% RDI

Mikronutrijenti (100g)

Mikronutrient Vrednost

Sastojci

Može da sadrži mleko, gluten, jaja, celer i soju.

Čuvati na suvom mestu.

Predlog za pripremu: prženje u tiganju

1. Meso začinite sadržajem iz kesice, 4 kašike ulja i promešajte. Ostavite 30 minuta da odstoji u frižideru.

2. U tiganj na zagrejano ulje, dodajte začinjeno meso (svinjski vrat, šniclu oko 1cm debljine, komadiće sečene svinjetine). Pržite na umerenoj vatri dok ne porumeni s obe strane. Vreme prženja: 10-12 minuta.

Predlog za pripremu: pečenje u rerni

Komade začinjenog mesa peći u rerni dodajući 100-200ml vode na temperaturi od 200°C, oko 90-120 minuta, u zavisnosti od debljine mesa (5-10cm). Nakon sat vremena, okrenite meso i prelivajte ga tečnošću od pečenja s vremena na vreme.

Dodatne informacije

Herba Svet Partner
Carozang Partner