Alergeni
Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Alergeni: Proizvod sadrži pšenični gluten i može da sadrži jaja u tragovima.
Sadržaj vlage max. 13,50%
Kiselinski stepen max. 3,5
Uputstvo za pripremu: U ključalu vodu (100g testenine/1l vode) dodati jednu supenu kašiku soli, dodati testeninu pa kuvati 8 minuta u ključaloj vodi, uz povremeno mešanje. Skinuti sa vatre, poklopiti i ostaviti da stoji 2-3 minuta, procediti i služiti odmah.
Čuvati na suvom, tamnom i provetrenom mestu.