Alergeni
Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Proizvod sadrži: ribu, pšenicu (gluten), soju.
Proizvod može da sadrži: mleko, mekušce, jaja.
4 kom.
Napomena: jednom odmrznut proizvod ponovo ne smrzavati.
Uputstvo za pripremu: Ako je na površini proizvoda prisutan led uklonite ga tkaninom pre prženja, tako ćete izbeći prskanje ulja. U tiganju: Proizvod pržiti neodmrznut u puno vrućeg ulja (170-180°C). Da biste održali temperaturu ulja, preporučujemo da pržite manji broj komada istovremeno. Nakon nekoliko minuta okrenite ih i nastavite sa prženjem još 4-5 min. dok ne dobiju zlatno žutu boju i postanu hrskavi. U fritezi: Proizvod pržiti neodmrznut na temperaturi 170-180°C, 4-5 min. dok ne postane hrskav i zlatno žute boje. U pećnici: Proizvod peći bez prethodnog odmrzavanja u srednjem delu pećnice prethodno zagrejane na 220°C. Proizvod peći oko 12 minuta, zatim komade okrenuti i nastaviti pečenje još 12 minuta tako da komadi postanu hrskavi i dobiju zlatno žutu boju.
Način čuvanja: na temperaturi -18°C ili nižoj.