Franck-Cappucino


20g / Franck / 1222

Franck Cappucino

Irish cream

Praškasta mešavina ekstrakta od kafe sa dodacima i ukusom Irish cream


zaslađivač

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

koncentrat je forma supstance kod koje je najveći deo bazične komponente (najčešće voda) uklonjen

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

kalijum-fosfati - regulator kiselosti, emulgujuća so, emulgator, sekvestrant, stabilizator, humektant

oko 80% proteina kravljeg mleka je kazein

silicijum-dioksid - sredstvo protiv zgrudnjavanja

mono- i digliceridi masnih kiselina - emulgator, stabilizator

karotini - boja

  • Šećer

  • Glukozni sirup

  • Potpuno hidrogenizovano kokosovo ulje

  • Obrano mleko u prahu

  • Koncentrat proteina surutke

  • Instant kafa (4%)

  • Laktoza (iz mleka)

  • Arome

  • Potpuno hidrogenizovana kokosova mast

  • Stabilizator (E340)

  • So

  • Mlečni proteini

  • Sredstvo protiv zgrudvavanja (E551)

  • Emulgator (E471)

  • Boja (E160a)

Može da sadrži tragove soje.

Čuvati na suvom mestu!

Priprema: Sadržaj kesice istresti u šolju, preliti sa 200 ml vruće (ne ključale) vode i promešati.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1867 kJ

22.23 %

Energetska vrednost (cal)

443 kcal

22.15 %

Masti

12 g

17.14 %

od toga zasićene masne kiseline

12 g

60 %

Ugljeni hidrati

76 g

29.23 %

od toga šećeri

64 g

71.11 %

Proteini

7.0 g

14 %

So

1.0 g

16.67 %

Naziv brenda:
Franck


Proizvođač:
Franck d.d.
Vodovodna 20, 10000 Zagreb
Hrvatska
www.franck.eu

 

Zemlja uvoza:
Hrvatska

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:
AWT International d.o.o.
Batajnički drum 283f, 11080 Beograd - Zemun
Republika Srbija
www.awt.rs

 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Hrvatska.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže