Alergeni
Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Proizvod sadrži: Pšenicu (gluten) i proizvode od mleka.
Proizvod može da sadrži: Proizvode od jaja i proizvode od soje.
Uputstvo za pripremu: Smrznutu štrudlu staviti na pleh za pečenje i ostaviti na sobnoj temperaturi oko 30 minuta. Nakon toga štrudlu peći u prethodno zagrejanoj pećnici na 180°C oko 30 minuta.
Način čuvanja: Čuvati na temperaturi -18°C ili nižoj.
Napomena: Jednom odmrznut proizvod ponovo ne zamrzavati.