Alergeni
Ne sadrži / Bez
Info +
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Proizvod sadrži gluten.
Sadržaj vlage: najviše 15%.
Sadržaj pepela: najviše 2,5%.
Kiselinski stepen do 4,5.
Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji 05/17.
Način pripreme:
Sadržaj pakovanja sjediniti sa 500ml mlake vode i ostaviti da odstoji na sobnoj temperaturi najmanje 45 minuta.
Oblikovati u jedan ili više manjih hlebčića.
Peći u prethodno zagrejanoj rerni na T=200-220°C, između 30-40 minuta.
Priprema hrono smeše u mini pekari:
U posudu mini pekare prvo sipati 2 kašike maslinovog ulja, zatim dodati 550 ml mlake vode i na kraju dodati smešu za hrono hleb.
Mini pekaru podesiti na program za integralni hleb (Wholewheat 3h 40min.)
Čuvati na suvom i tamnom mestu. Rok upotrebe važi samo u pravilnim uslovima čuvanja proizvoda.