2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Sadržaj kesice dovoljan je za 450ml tečnosti.
Uputstvo:
1. U posudi pomešati želatin sa 4 kašike hladne vode.
2. Ostaviti 10 minuta da nabubri. Dodati u posudu sa preostalom vodom.
3. Zagrevati (ne kuvati) neprestano mešajući, dok se želatin ne rastopi.
Želatin koristiti topao ili na način opisan u receptu.
Čuvati na suvom mestu.