Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Moguć sadržaj glutena u tragovima.
Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji 1/14.
Od očišćene posebno pripremljene heljde mlevene na bio mlinu sa mlinskim kamenom.
Zbog načina mlevenja kao na vodenici u potpunosti zadržava sve prirodne sastojke heljdinog zrna.
Preporučuje se kod izrade hleba, peciva i za proizvode makrobiotičke ishrane.
Sadržaj vlage do 15%
Sadržaj pepela do 3%
Kiselinski stepen 4,5
Skrob min. 60%
Sirovi protein min. 10%
Sadržaj masti do 3%
Čuvati na suvom i tamnom mestu na temperaturi do 25°C, zaštićeno od glodara.
Rok upotrebe važi samo u pravilnim uslovima čuvanja proizvoda.