Alergeni
Sertifikati
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Način pripreme: Za bolje rezultate, pre mućenja proizvod držati u frižideru najmanje 3 sata. Mutiti na temperaturi od 8 do 12°C; bez dodatka, ili uz dodatak pavlake, ili uz dodatak do 30% punomasnog mleka.
Čuvanje: Čuva se na temperaturi ambijenta koja ne prelazi 20°C. Nakon otvaranja proizvod čuvati u frižideru i potrošiti u roku 3-4 dana. Držati proizvod daleko od izvora toplote.