Mogući alergeni
Ne sadrži / Bez
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Može da sadrži tragove žitarica sa glutenom, jaja, soju, celer, seme susama, mleko (laktozu) i slačicu.
Čuvati na suvom mestu.
Priprema: Pile začiniti po ukusu sa kotanyi smešom začina za pripremanje pilećeg pečenja, nakapati 1 k maslinovog ulja, staviti nekoliko listića putera preko smese, dodati vode. Peći u rerni na 190C oko 45 min. dok pile ne dobije hrskavu koricu. S vremena na vreme prelivati meso. Oljuštiti krompir, iseći na kriške, pržiti na 1 k maslinovog ulja dok ne postane hrskav, začiniti sa solju i ruzmarinom. Aranžirajte salatu od kukuruza sa prelivom za salatu pripremljenim od sirćeta, ulja, soli, bibera i šećera.