Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Uputstvo: Kulinat dodatak jelima služi za poboljšanje ukusa svih vrsta jela. Mesa koja se peku ili prže pospite Kulinat-om pre pečenja. Kuvanim ili dinstanim jelima Kulinat dodajte 5 minuta pre završetka kuvanja: jednu kašičicu Kulinat-a (3g) na 1/4 l obroka.
Proizvod može da sadrži celer.
Čuvati na suvom i tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.