Alergeni
Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Može da sadrži lešnik i pšenični gluten.
Mlečna čokoladna masa sadrži biljnu mast kao dodatak kakao maslacu.
Mlečna čokoladna masa sadrži: min. 25% ukupne suve materije kakao delova, min. 14% suve materije mleka, min. 3,5% mlečne masti.
Čuvati na temperaturi od 15°C - 20°C, na suvom mestu.