Alergeni
Mogući alergeni
Tip ishrane
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Alergen info: Proizvod sadrži pšenični i ražani gluten i sojin lecitin.
Može da sadrži lešnik i proizvode od mleka.
Čokoladni preliv sadrži min. 47% ukupne suve materije kakao delova.
Čuvati na temperaturi od 15°C do 20°C, na suvom mestu.