Alergeni
Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Čokolada sadrži: min. 44% ukupne suve materije kakao delova.
Proizvod može da sadrži tragove kikirikija, jezgrastog voća, glutena (pšenica) i mleka.
Proizvod sa belim slojem iskristalisanog šećera ili kakao maslaca ne smatra se neispravnim.
Uputstvo: Skinuti poklopac i otopiti u mikrotalasnoj 1 min. na 300W ili držanjem čaše u vrućoj vodi 5-10 min. Promešati i preliti toplo preko kolača, torte i sl.
Čuvati na suvom mestu. min. 15°C; max. 20°C