100g / Carnex / 1048
hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.
obrađene eušeuma alge - zgušnjivač, sredstvo za želiranje, stabilizator
askorbinska kiselina - antioksidans
Informacije o alergenima: Proizvod sadrži meso tune i belančevinaste proizvode od soje.
Proizvod može sadržati i celer u tragovima.
Sadrži dodati šećer.
Čuvati na temperaturi do 25°C.
Ako je ambalaža probušena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv.
Naziv nutrienta (jedinica mere) |
100g |
%RDI |
Naziv brenda:
Carnex
Proizvođač:
CARNEX d.o.o. Industrija mesa
Kulski put 26, 21460 Vrbas
Republika Srbija
www.carnex.rs
Pod-proizvođač:
Distributer:
Uvoznik:
Dodatne napomene:
Zemlja porekla: Republika Srbija.
Linkovi za originalne fotografije ambalaže:
1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4
5 - slika ambalaže 5
6 - slika ambalaže 6
7 - slika ambalaže 7
8 - slika ambalaže 8
Ambalažni simboli za vrstu ambalaže