...

Pasulj prebranac

C Ideja

Praškasta mešavina sušenog povrća i začina za pripremu pasulja Prebranca

42g


Alergeni

Mogući alergeni

Tip ishrane

Izdvojeni sastojci

Nutritivna tabela

Dete
Tinejdzer
Žensko
Muško
Sportista
2014 kJ Energetska vrednost (kJ) 60% RDI
2014 kJ Energetska vrednost (cal) 60% RDI
2014 kJ Masti 60% RDI
2014 kJ zasićene masne kiseline 60% RDI
2014 kJ Ugljeni hidrati 60% RDI
2014 kJ od toga šećeri 60% RDI
2014 kJ Vlakna 60% RDI
2014 kJ Proteini 60% RDI
2014 kJ So 60% RDI

Mikronutrijenti (100g)

Mikronutrient Vrednost

Sastojci

Može da sadrži mleko, celer, soju i jaja.

*Informacija za potrošače koji poste: u proizvod nisu dodati sastojci životinjskog porekla.

U istom objektu može doći do unakrsnog kontakta sa proizvodima koji sadrže mleko ili jaja. Njihovo moguće prisustvo posebno je naglašeno zbog osetljivosti potrošača sklonim alergijama.

Dodati: 500g belog prethodno skuvanog pasulja ili 500g belog pasulja iz konzerve.

1. Priprema: Skuvan i oceđen pasulj (ili oceđen iz konzerve), propržiti u šerpi na 2 kašike ulja 1-2 minuta na jakoj vatri.

2. Sadržaj kesice rastvoriti u 300ml hladne vode, dodati u šerpu sa pasuljem i zagrejati do ključanja.

3. Sipati u vatrostalnu posudu i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200°C 30 minuta.

Čuvati na suvom mestu.

 

Dodatne informacije

Herba Svet Partner
Carozang Partner