Alergeni
Mogući alergeni
Tip ishrane
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Može da sadrži mleko, celer, soju i jaja.
*Informacija za potrošače koji poste: u proizvod nisu dodati sastojci životinjskog porekla.
U istom objektu može doći do unakrsnog kontakta sa proizvodima koji sadrže mleko ili jaja. Njihovo moguće prisustvo posebno je naglašeno zbog osetljivosti potrošača sklonim alergijama.
Dodati: 500g belog prethodno skuvanog pasulja ili 500g belog pasulja iz konzerve.
1. Priprema: Skuvan i oceđen pasulj (ili oceđen iz konzerve), propržiti u šerpi na 2 kašike ulja 1-2 minuta na jakoj vatri.
2. Sadržaj kesice rastvoriti u 300ml hladne vode, dodati u šerpu sa pasuljem i zagrejati do ključanja.
3. Sipati u vatrostalnu posudu i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200°C 30 minuta.
Čuvati na suvom mestu.