Alergeni
Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Alergeni: sadrži proizvod od soje i celer.
Moguće je prisustvo glutena u tragovima.
Čuvati na suvom i hladnom mestu na temperaturi do +20°C.
Način pripreme: kocku kokošije supe staviti u 1/2 l ključale nesoljene vode i kuvati na laganoj vatri 5 minuta uz povremeno mešanje u poluotvorenoj posudi. Jedna kocka služi za dobijanje dva tanjira ili 1/2 litra supe. Vreme pripreme: 5 minuta kuvanja.