Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Moguće prisustvo glutena u tragovima.
Način pripreme: sadržaj kesice (za pripremu 0,5l pudinga) izmešati sa 3-4 kašike šećera (60g), dodati 5-6 kašika hladnog mleka i mešati dok se ne dobije glatka masa. Ostatak do pola litre mleka staviti da provri i skinuti sa vatre i uz mešanje dodati pripremljenu masu. Puding kuvati još tri minuta uz neprekidno mešanje. Skuvani puding sipati u posudice prethodno pokvašene vodom.
Servirati ohlađeni puding kome se može dodati voćni sok, šlag, sveže ili jezgrasto voće i drugo.
Čuvati na suvom i hladnom mestu.