Šlag-pena


40g / Yumis / 2859

Šlag pena

sa ukusom slatke pavlake

Prašak za penasti krem i krem za torte i kolače sa prirodno-identičnom aromom slatke pavlake


zaslađivač

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

Estri mono- i diglicerida masnih kiselina - emulgator, stabilizator, sekvestrant

oko 80% proteina kravljeg mleka je kazein

glukoza (grožđani šećer)

karboksimetilceluloza (natrijumkarboksimetilceluloza) - zgušnjivač, stabilizator, emulgator

  • Toping baza:

  • glukozni sirup

  • hidrogenizovano palmino ulje

  • emulgator (E472)

  • mlečni protein-kazeinat

  • Šećer

  • Dekstroza

  • Obrano mleko u prahu

  • Emulgator (E466)

  • Prirodno-identična aroma slatke pavlake

Proizvod sadrži mleko.

Mogući tragovi glutena.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2066 kJ

24.6 %

Energetska vrednost (cal)

494 kcal

24.7 %

Masti

20.2 g

28.86 %

od toga zasićene masne kiseline

17.9 g

89.5 %

Ugljeni hidrati

72.4 g

27.85 %

od toga šećeri

69.4 g

77.11 %

Proteini

2.3 g

4.6 %

So

0.45 g

7.5 %

Naziv brenda:
Yumis


Proizvođač:
"YUMIS" d.o.o.
Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Niš
Republika Srbija
www.yumis.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže