Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Proizvod može da sadrži mleko, gluten, soju, celer i slačicu.
Neto količina 85g, za 500g špageta.
1. U posudu za kuvanje usuti 0,4I mlake vode.
2. Dodati sadržaj kesice i dobro izmešati. Kuvati.
3. Od momenta ključanja kuvati, uz stalno mešanje, da mirno vri 3-5 min.
3-4 porcije.
Čuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.