SteVia-Line-Mousse


75g / Swiss Nature / 1214

SteVia Line Mousse

ukus čokolada

Praškasta smesa za pripremu mousse dezerta sa ukusom čokolade i zaslađivačima


zaslađivač, humektant, zgušnjivač, stabilizator

biljna vlakna

stabilizator, zgušnjivač

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

zaslađivač

emulgator, stabilizator, sekvestrant

emulgator, stabilizator, sekvestrant

oko 80% proteina kravljeg mleka je kazein

zgušnjivač, sredstvo za želiranje, stabilizator

regulator kiselosti, emulgujuća so, emulgator, sekvestrant, stabilizator, humektant

emulgator, emulgujuća so, regulator kiselosti, stabilizator, sredstvo za dizanje testa, sekvestrant, humektant

regulator kiselosti, emulgujuća so, emulgator, sekvestrant, stabilizator, humektant

zaslađivač

  • Zaslađivač (maltitol)

  • Dijetna vlakna (inulin) (15%)

  • Kakao prah

  • Modifikovani skrob

  • Hidrogenizovana biljna mast

  • Glukozni sirup

  • Emulgator (estri sirćetne kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina)

  • Mlečni protein

  • Zgušnjivač (karagenan)

  • Regulatori kiselosti (kalijum fosfat, tetranatrijum-difosfat, dinatrijum fosfat)

  • Zaslađivač (steviol glikozid)

  • Aroma

Alergen info: sadrži mleko.

Može da sadrži gluten, soju i jezgrasto voće u tragovima.

Prekomerna upotreba može izazvati laksativni efekat.

Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji.

Za 250ml mleka sa 1,5% mlečne masti.

Priprema bez kuvanja.

Za 4 porcije.

Uputstvo:

1. U visoku posudu usuti 250 ml hladnog delimično odabranog mleka i dodati sadržaj kesice; 

2. Mešati električnim mikserom 2-3 minuta; 

3. Pripremljeni mus servirati u dezertne posude i ohladiti u frižideru 1 h.

Čuvati na suvom i tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.

100g dezerta / 1 porcija dezerta (81g)

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

456.6 kJ

5.44 %

Energetska vrednost (cal)

109.23 kcal

5.46 %

Masti

4.06 g

5.8 %

od toga zasićene masne kiseline

3.71 g

18.55 %

Ugljeni hidrati

16.19 g

6.23 %

od toga šećeri

3.79 g

4.21 %

Vlakna

3.46 g

57.67 %

Proteini

3.16 g

6.32 %

So

0.06 g

1 %

Polioli

9.23 g

Naziv brenda:
Swiss Nature


Proizvođač:
"Swiss Nature" d.o.o.
Terazije 29/III, 11000 Beograd
Republika Srbija
www.swissnature.rs

 

Pod-proizvođač:
A.D. Prehrambena industrija "Aleva" Novi Kneževac
S. Miletića 15
Republika Srbija

 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Za "Swiss Nature" d.o.o. proizvodi: A.D. Prehrambena industrija "ALEVA" Novi Kneževac.

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže