Vulkano


500ml / Frikom / 2212

Vulkano

Čokolada - vanila

Sladoled ukusa čokolade i sladoled ukusa vanile obogaćeni prelivom ukusa čokolade


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

emulgator, stabilizator, sekvestrant

zgušnjivač, stabilizator

zgušnjivač, stabilizator

zgušnjivač, sredstvo za želiranje, stabilizator

  • Voda

  • Preliv ukusa čokolade (17%):

  • kondenzovano zaslađeno obrano mleko

  • šećer

  • voda

  • potpuno hidrogenizovano kokosovo ulje

  • kakao sa redukovanim sadržajem masti

  • so

  • Šećer

  • Obrano mleko u prahu

  • Maslac

  • Kokosovo ulje

  • Surutka u prahu

  • Kakao sa redukovanim sadržajem masti

  • Emulgatori (mono- i digliceridi masnih kiselina)

  • Stabilizatori (guma iz semena rogača, guar guma, karagenan)

  • Aroma

Proizvod sadrži proizvode od mleka.

Način čuvanja: na temperaturi -18°C ili nižoj.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100ml

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

479 kJ

5.7 %

Energetska vrednost (cal)

114 kcal

5.7 %

Masti

5.1 g

7.29 %

od toga zasićene masne kiseline

4.1 g

20.5 %

Ugljeni hidrati

14.6 g

5.62 %

od toga šećeri

14.4 g

16 %

Vlakna

0.4 g

6.67 %

Proteini

2.3 g

4.6 %

So

0.09 g

1.5 %

Naziv brenda:
Frikom


Proizvođač:
FRIKOM DOO BEOGRAD
Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd
Republika Srbija
www.frikom.com

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4
5 - slika ambalaže 5

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže