2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Upotreba: Smrznuto povrće staviti u ključalu vodu, vrelo ulje ili mast i dalje pripremati kao sveže.
Kuvati 8-10 min. ili pržiti 10-15 min.
Napomena: Jednom odmrznut proizvod ne zamrzavati ponovo.
Način čuvanja: (-6°C) 7 dana, (-12°C) 30 dana, (-18°C) do datuma označenog na pakovanju.